Effectline muovi-ikkunat (UW-ARVO: 1,1)

Effectline PVC-ikkunat (70mm karmi):

"Effectline"-ikkunat ovat takuuvarmaa laatua korkeimmalla tasolla. 5-kammion järjestelmä, 70 mm paksut profiilit tarjotaan standardin suoran päällystämättömän ikkunapuoliskon ja lievästi pyöristetyn ikkunapuoliskon kanssa. Korkealaatuisen PVC-seoksen käyttö puristetuissa profiileissa takaa värin pitkäaikaisen kestävyyden, säänkestävyyden ja helpon käytön.

Äänieristävä: 5-kammion profiilijärjestelmä sekä kolmikertainen lasitus tai ääntä vaimentavan lämpölasin käytto takaa yksityisyyden rauhan.

Unelmien täyttymys: laaja valikoima puumaaleja, mahdollinen lakkauksen värin valinta RAL-värikartan mukaan sekä vapaamuotoisuus edistävät ikkunoiden räätälöintiä monenmutkaisimpiinkin projekteihin.

Lämmin: 5-kammion järjestelmä, 70 mm paksu karmi ja profiilit sekä kolminkertaisen lasituksen käyttö (jokainen on 36 mm leveä) lämpöreunavälilistalla varmistavat täydellisen lämmöneristyskyvyn.

Elegantti: symmetriset ja lievästi pyöristetyt profiilit, tyylikäs lasituslista mustalla tai harmaalla tiivisteellä ja mahdollisuus tilata lasipaketti lämpökarmilla ja erilaisissa väreissä tekevät ikkunoista ainutlaatuisen näköisiä.

Lyijytön: kalsium- ja sinkkipohjaiset stabilaattorit sisältävät ekologiset "Effectline"-profiilit ovat lyijyttömiä.

Kestävä ja turvallinen: karmin sisäinen raudoitus, Secustik-kahvan ja turvahelan käyttö takaavat pitkäaikaisen ongelmattoman käytön ja toimivat murtosuojina.

Tututstu myös Softline 82 ja Alphaline 90 profiileihin:

Etkö vielä uskoo? Lue lisää infoa!
Mikä on pvc ikkunat?

Ensimmäisen kerran muovi-ikkunat asennettiin Saksassa. Nykyäänkin Saksa on johtavassa asennossa ikkunaprofiilien tuotannossa, ja suurin osa maassamme myynnissä olevista ikkunoista on juuri saksalaista alkuperää. Aiemmin käytössä oli kokoprofiileja joista puuttui ilmakammiot. Malliin on siitä lähtien tehty parannuksia ja tämän ansiosta ikkunoilla on nyt erinomainen lämmöneristyskyky. Tämä saadaan aikaan käyttämällä paitsi monikertaisia lämpölasijärjestelmiä myös ilmakammioita profiilissa (kuten tiedetään, ilma on hyvä lämmöneriste). Muovi on täysin turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Se valmistetaan keittosuolasta ja öljytuotteista. PVC-ikkunoita voidaan asentaa jopa hoitolaitoksiin, minkä todistaa hygieniapassi. Muovi-ikkunat kestävät äärimmäisetkin lämpötilaerot ja pärjäävät sekä korkeilla että hyvin alhaisillakin lämpötiloilla. Yllä mainittujen etujen lisäksi muovi-ikkunat ovat ulkonäöltään kauniita. Laaja muoto- ja mallivalikoima vastaa jokaisen ostajan ja jopa suunnittelijan tarpeita. Tilaamanne ikunnat voidaan pyynnöstä laminoida puunnäköisiksi tai minkä tahansa värisiksi. Muovi-ikkunat tulevat aina luotettavilla varusteilla, jotka ovat sinkittyä terästä. Varusteet takaavat käyttövarmuutta ja estävät murtoja. Valitsemalla muovi-ikkunat kotiisi saat mukavuutta, kodikkuutta ja kestävyyttä tulevina vuosina.

Meidän ikkunat on monipuolisia, entä sinun ikkunat? ;)