Joskus sanotaan ettei laatuasennus talvella onnistu...

Lienee asiakkaitemme vahvin vastaväite, mutta pystymme tästäkin asiasta todistamaan toisin. Ensinnäkin asentajien työ talven aikaan on paljon rennompaa sillä kesäruuhka on ohi, siksi asennustekniikan noudattaminen on itsestään selvää. Toinen syy on lyhyt päivät jolloin asentajien aikataulussa on yleensä vain yksi asennustehtävä päivässä ja aikaa riittää työn viimeistelyynkin, mm. helakkeiden säätämiseen, ikkunanpuoliskojen tiiviyden ja viiman tarkistamiseen. Ja lisäksi juuri talvella ikkunajärjestelmä ryhtyy heti suojaamaan sisätiloja kylmästä ulkoilmasta ja lopputulos on heti nähtävissä.

Huoli siitä, että asunnossa esiintyy viimaa
Tämä on melko yleinen kysymys. Huoli viimasta on itsestaan selvää, erityisesti kun asunnossa asuu pieniä lapsia tai vanhuksia. Voin vakuuttaa teille, että asiantuntijamme toimivat ammattimaisesti ja siksi asentavat ikkunoita vaihettain, huone huoneen jälkeen. Kahta ikkunaa ei avata samaan aikaan ja tämän takia viimaa ei ole.

Monet pelkäävät sisätilojen jäähdyttämistä talven aikaan
Samaa mieltä ollaan – talvella ulkona on kylmä. Huoneita tuuletetaan kuitenkin talvellakin, eikös niin? Kauanko pidätte ikkunaa auki? 15-20 minuuttia. Asentajammekaan eivät jätä ikkunaa auki tätä aikaa enempää! Ja tiedoksi vaan, että huoneen seinät pysyvät lämpiminä eivätkä jäähdy niin lyhyessä ajassa. Huoneilma vain vaihtuu ja lämmityspatterit ja seinät lämmittävät sitä nopeasti uudelleen. Näin ollen, ikkunoiden asennus on ihan sama kuin intensiivinen tuuletus. Kai muistat, että juuri intensiivistä tuuletusta suositellaankin vuoden kylmänä aikana, koska kauan auki oleva tuuletusikkuna tarkoittaa lämmönhukkaa kun tuulettamalla saa huoneilman tehokkaasti vaihdettua!

Etkö vielä uskoo? Lue lisää infoa!
Mikä on muovi(PVC)-ikkunat?

Ensimmäisen kerran muovi-ikkunat asennettiin Saksassa. Nykyäänkin Saksa on johtavassa asennossa ikkunaprofiilien tuotannossa, ja suurin osa maassamme myynnissä olevista ikkunoista on juuri saksalaista alkuperää. Aiemmin käytössä oli kokoprofiileja joista puuttui ilmakammiot. Malliin on siitä lähtien tehty parannuksia ja tämän ansiosta ikkunoilla on nyt erinomainen lämmöneristyskyky. Tämä saadaan aikaan käyttämällä paitsi monikertaisia lämpölasijärjestelmiä myös ilmakammioita profiilissa (kuten tiedetään, ilma on hyvä lämmöneriste). Muovi on täysin turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Se valmistetaan keittosuolasta ja öljytuotteista. PVC-ikkunoita voidaan asentaa jopa hoitolaitoksiin, minkä todistaa hygieniapassi. Muovi-ikkunat kestävät äärimmäisetkin lämpötilaerot ja pärjäävät sekä korkeilla että hyvin alhaisillakin lämpötiloilla. Yllä mainittujen etujen lisäksi muovi-ikkunat ovat ulkonäöltään kauniita. Laaja muoto- ja mallivalikoima vastaa jokaisen ostajan ja jopa suunnittelijan tarpeita. Tilaamanne ikunnat voidaan pyynnöstä laminoida puunnäköisiksi tai minkä tahansa värisiksi. Muovi-ikkunat tulevat aina luotettavilla varusteilla, jotka ovat sinkittyä terästä. Varusteet takaavat käyttövarmuutta ja estävät murtoja. Valitsemalla muovi-ikkunat kotiisi saat mukavuutta, kodikkuutta ja kestävyyttä tulevina vuosina.

Meidän ikkunat on monipuolisia, entä sinun ikkunat? ;)