Kattoikkunat

Kattoikkuna: SKYLIGHT Premium (Hinnat sis. alv24%)


Lasi: Turvalasi: Kaksinkertainen 4T/16/4. U arvo: 1,1 W/m2K
Kattokaltevuus: 15-75°
Energiatehokkuus: Uw =1,5 [W/m2K]
Värit: RAL 8019 (ruskea), RAL 7043 (harmaa)
Materiaali: PVC
Ulospääsy-kattoikkuna: SKYLIGHT LOFT Premium (Hinnat sis. alv24%)
Asennussarjat (Hinnat sis. alv24%):

Laminointi värit:

Lisähintaan ikkuna voi olla varjätty kaikkiin RAL-väreihin!

Korvausilmaventtiilit (lisähintaan):

Takuu:

Lasi: 15v
PVC-profiili: 10v
Asennussarja: 5v

Tilaus ja toimitus:

Yhteystiedot sivun kautta. Muista ilmoittaa toimitusosoite ikkunalle! Saat ilmoittamaasi sähköposti-osoitteeseen laskun toimitusmaksuineen.

Toimitusaika:

Toimitusaika on kolme viikkoa maksun suorittamisesta.Tututstu Effectline 70, Softline 82 ja Alphaline 90 profiileihin, ja valitse sinulle sopivat ikkunat. Tai laske ikkunan hinnat netissä

Etko vielä uskoo? Lue lisää infoa!
Mikä on pvc ikkunat?

Ensimmäisen kerran muovi-ikkunat asennettiin Saksassa. Nykyäänkin Saksa on johtavassa asennossa ikkunaprofiilien tuotannossa, ja suurin osa maassamme myynnissä olevista ikkunoista on juuri saksalaista alkuperää. Aiemmin käytössä oli kokoprofiileja joista puuttui ilmakammiot. Malliin on siitä lähtien tehty parannuksia ja tämän ansiosta ikkunoilla on nyt erinomainen lämmöneristyskyky. Tämä saadaan aikaan käyttämällä paitsi monikertaisia lämpölasijärjestelmiä myös ilmakammioita profiilissa (kuten tiedetään, ilma on hyvä lämmöneriste). Muovi on täysin turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Se valmistetaan keittosuolasta ja öljytuotteista. PVC-ikkunoita voidaan asentaa jopa hoitolaitoksiin, minkä todistaa hygieniapassi. Muovi-ikkunat kestävät äärimmäisetkin lämpötilaerot ja pärjäävät sekä korkeilla että hyvin alhaisillakin lämpötiloilla. Yllä mainittujen etujen lisäksi muovi-ikkunat ovat ulkonäöltään kauniita. Laaja muoto- ja mallivalikoima vastaa jokaisen ostajan ja jopa suunnittelijan tarpeita. Tilaamanne ikunnat voidaan pyynnöstä laminoida puunnäköisiksi tai minkä tahansa värisiksi. Muovi-ikkunat tulevat aina luotettavilla varusteilla, jotka ovat sinkittyä terästä. Varusteet takaavat käyttövarmuutta ja estävät murtoja. Valitsemalla muovi-ikkunat kotiisi saat mukavuutta, kodikkuutta ja kestävyyttä tulevina vuosina.

Meidän ikkunat on monipuolisia, entä sinun ikkunat? ;)