PVC Liukuovet ulkokäyttöön (UW arvo: 0,8)

VEKA HST Liukuovet - VEKASLIDE

UW-ARVO: 0,8W/m²K

Max. leveys: 6,5m

Max. korkeus: 2,7m

Max. avattavan ovilevyn leveys: 3m

Max. avattavan ovilevyn pinta-ala: 6,5m2

Max. lasipaketin paino(per ovilevy): 250kg

Mallit

Alumiini ohjauskisko

Liukukiskot alumiinia teflon pinnalla, siksi ovi liukuu pienellä kosketuksella auki. Ovessa on käyttäjäystävällinen nosto-liukuhela. Ovilehti liukuu kevyesti ja tiivistyy hyvin koska lehti laskeutuu muutaman millimetrin lukittaessa ovea.

Esteetön lämmin kynnys

- Tupla lämpöeriste.
- Kynnyksen korkeus on vain 20mm!

70 ja 82mm profiilit

Laaja värivalikoima

Pyydä tarjous: info@a-ikkunat.fi


 
Tututstu Effectline 70, Sofline 82 ja Alphaline 90 profiileihin, ja valitse sinulle sopivat ikkunat. Tai laske ikkunan hinnat netissä

Etkö vielä uskoo? Lue lisää infoa!
Mikä on pvc ikkunat?

Ensimmäisen kerran muovi-ikkunat asennettiin Saksassa. Nykyäänkin Saksa on johtavassa asennossa ikkunaprofiilien tuotannossa, ja suurin osa maassamme myynnissä olevista ikkunoista on juuri saksalaista alkuperää. Aiemmin käytössä oli kokoprofiileja joista puuttui ilmakammiot. Malliin on siitä lähtien tehty parannuksia ja tämän ansiosta ikkunoilla on nyt erinomainen lämmöneristyskyky. Tämä saadaan aikaan käyttämällä paitsi monikertaisia lämpölasijärjestelmiä myös ilmakammioita profiilissa (kuten tiedetään, ilma on hyvä lämmöneriste). Muovi on täysin turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Se valmistetaan keittosuolasta ja öljytuotteista. PVC-ikkunoita voidaan asentaa jopa hoitolaitoksiin, minkä todistaa hygieniapassi. Muovi-ikkunat kestävät äärimmäisetkin lämpötilaerot ja pärjäävät sekä korkeilla että hyvin alhaisillakin lämpötiloilla. Yllä mainittujen etujen lisäksi muovi-ikkunat ovat ulkonäöltään kauniita. Laaja muoto- ja mallivalikoima vastaa jokaisen ostajan ja jopa suunnittelijan tarpeita. Tilaamanne ikunnat voidaan pyynnöstä laminoida puunnäköisiksi tai minkä tahansa värisiksi. Muovi-ikkunat tulevat aina luotettavilla varusteilla, jotka ovat sinkittyä terästä. Varusteet takaavat käyttövarmuutta ja estävät murtoja. Valitsemalla muovi-ikkunat kotiisi saat mukavuutta, kodikkuutta ja kestävyyttä tulevina vuosina.

Meidän ikkunat on monipuolisia, entä sinun ikkunat? ;)