ALPHALINE muovi-ikkunat (UW-ARVO: 0,79)

ALPHALINE PVC-ikkunat (90mm karmi):

ALPHALINE-ikkunoissa yhdistyy visuaalisuus ja tekniset ominaisuudet, jotka täyttävät jopa vaativimpien asiakkaiden vaatimuksia. Profiilien ja ratkaisujen rakenne mahdollistaa korkeimpien lämmön- ja ääneneristyksen arvojen saavuttamisen, mika tarvitaan passiivitaloissa ja energiaa säästävässä rakennusteknologiassa. ALPHALINE-ikkunat ovat kauniita, moderneja ja ne on suojattu tekijänoikeudella. Jo tämä viittää selvästi joukosta erottumiseen. ALPHALINE-ikkunat ovat saatavissa rajoittamattoman monissa muodoissa, toiminnoissa, viilurakenteissa ja väreissä, mistä on hyötyä jokaisen sisätilan ja rakennuksen arkkitehtuurille.

Monikammiojärjestelmä: 6-kammion karmin ja ikkunapuoliskojen profiilit takaavat korkeimmat melunvaimennuksen ja lämmönerustyksen arvot rakennuksille.

MAXimi räätälöinti: laaja valikoima muotoja, ominaisuuksia ja värejä mahdollistaa ALPHALINE-ikkunoiden räätälöinnin vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin ja makuihin.

Maximi tiiviys: kolmen vaihdettavan tiivisteen järjestelmä ja ikkunapuoliskon kolmiulotteisen säätämisen mahdollisuus takaavat täydellisen ilmatiiviyden ja lisäävät ikkunoiden äänen- ja lämmöneristystä.

Maximi leveys: Profiilin 90 mm paksun karmin ja 100 mm paksun ikkunapuoliskon profiilijärjestelmä takaa korkeimman lämmöneristyksen.

MAXimi lämpö: 2 tai jopa 3-kammion lasipaketin (24-52 mm) Uw-arvo on 0,64 - 0.4 W/m2K, lisäksi erikoiset lämpövälikappaleet profiilien sisällä mahdollistavat lämmönsiirtokertoimen Uw = 0,59 W/m2K saavuttamisen standardi-ikkunalla.

MAXimi käyttöikä: A-paksuusluokan ikkunaprofiilit erityisesti räätälöidyillä lujitteilla takaavat ikkunoiden kestävyyden. Polyvinyylikloridin säänkestävyys ja kolmas erottava tiiviste (n.s. kuiva kammio) johtavat ALPHALINE-ikkunoiden pitkäaikaiseen kestävyyteen.

MAXimi turvallisuus: mahdollisuus käyttää erikoisia lasipaketteja, kahvoja ja turvaheloja sekä turvahelan aukon valeakseli estävät tehokkaasti ALPHALINE-ikkunoiden pakkoavaamisen jos kiinteistöön yritetään murtautua.

MAXimi ulkoasu: moderni, lempeä ja ainutlaatuinen tekijänoikeuden suojaama profiililinja takaa sen, että omistat poikeuksellisen kauniit ja uniikit ALPHALINE-ikkunat.

Tututstu myös Softline 82 ja Effectline 70 profiileihin:

Etkö vielä uskoo? Lue lisää infoa!
Mikä on pvc ikkunat?

Ensimmäisen kerran muovi-ikkunat asennettiin Saksassa. Nykyäänkin Saksa on johtavassa asennossa ikkunaprofiilien tuotannossa, ja suurin osa maassamme myynnissä olevista ikkunoista on juuri saksalaista alkuperää. Aiemmin käytössä oli kokoprofiileja joista puuttui ilmakammiot. Malliin on siitä lähtien tehty parannuksia ja tämän ansiosta ikkunoilla on nyt erinomainen lämmöneristyskyky. Tämä saadaan aikaan käyttämällä paitsi monikertaisia lämpölasijärjestelmiä myös ilmakammioita profiilissa (kuten tiedetään, ilma on hyvä lämmöneriste). Muovi on täysin turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Se valmistetaan keittosuolasta ja öljytuotteista. PVC-ikkunoita voidaan asentaa jopa hoitolaitoksiin, minkä todistaa hygieniapassi. Muovi-ikkunat kestävät äärimmäisetkin lämpötilaerot ja pärjäävät sekä korkeilla että hyvin alhaisillakin lämpötiloilla. Yllä mainittujen etujen lisäksi muovi-ikkunat ovat ulkonäöltään kauniita. Laaja muoto- ja mallivalikoima vastaa jokaisen ostajan ja jopa suunnittelijan tarpeita. Tilaamanne ikunnat voidaan pyynnöstä laminoida puunnäköisiksi tai minkä tahansa värisiksi. Muovi-ikkunat tulevat aina luotettavilla varusteilla, jotka ovat sinkittyä terästä. Varusteet takaavat käyttövarmuutta ja estävät murtoja. Valitsemalla muovi-ikkunat kotiisi saat mukavuutta, kodikkuutta ja kestävyyttä tulevina vuosina.

Meidän ikkunat on monipuolisia, entä sinun ikkunat? ;)