Softline 82 muovi-ikkunat (UW-ARVO: 0,85)

Softline 82 PVC-ikkunat (82mm karmi):

Softline 82-ikkunat ovat lähempänä tavallisia. Ne on tarkoitettu lähinnä ihmisille, jotka etsivät lämmöneristysominaisuuksiltaan ja hinnoiltaan parempaa puutyötä. 7-kammion järjestelmä, paksut profiilit leveällä ulkoisella ilmanpoistokammiolla takaavat pitkän käyttöiän ja säänkestävyyden, ennen muuta lämpöväsymyskestävyyden.

Softline 82: tarjoaa tasapainoa ikkunanpuoliskojen ja karmien pyöristyksen, tyylikkäiden lasituslistojen, mustien tai harmaiden tiivisteiden, ikkunapaneeleiden laajan valikoiman sekä lämpöreunavälilistojen muodossa.

Softline 82: tarkoittaa tehokkaampaa energian säästöä. 7-kammiojärjestelmän profiilit sekä paksut karmit ja kolminkertaiset lasipaketit edistävät erinomaista lämmöneristyskykyä.

Softline 82: tarkoittaa rauhallisuutta ja turvallisuutta. Laaja valikoima lasipaketteja, joilla on parempi ääneneristys- ja murtosuojaominaisuudet, mahdollisuus asentaa lukon vastakappale sekä kahva teräsvahvikkeella lisäävät käyttäjien mukavuutta ja turvallisuutta.

Softline 82: tarjoaa ekologisia profiileja, joissa lyijyn pohjaiset säännöstelyreagenssit on korvattu ihmis- ja ympäristöystavällisemmillä kalsium-sinkkistabilaattoreilla.

Softline 82: takaa pitkän käyttöiän ja säänkestävyyden karmin sisäisen raudoituksen ja korkealaatuisten monipisteisten EPDM-kumitiivosteillä varustettujen lukkojen ansiosta.

Tututstu myös Effectline 70 ja Alphaline 90 profiileihin:

Etkö vielä uskoo? Lue lisää infoa!
Mikä on pvc ikkunat?

Ensimmäisen kerran muovi-ikkunat asennettiin Saksassa. Nykyäänkin Saksa on johtavassa asennossa ikkunaprofiilien tuotannossa, ja suurin osa maassamme myynnissä olevista ikkunoista on juuri saksalaista alkuperää. Aiemmin käytössä oli kokoprofiileja joista puuttui ilmakammiot. Malliin on siitä lähtien tehty parannuksia ja tämän ansiosta ikkunoilla on nyt erinomainen lämmöneristyskyky. Tämä saadaan aikaan käyttämällä paitsi monikertaisia lämpölasijärjestelmiä myös ilmakammioita profiilissa (kuten tiedetään, ilma on hyvä lämmöneriste). Muovi on täysin turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Se valmistetaan keittosuolasta ja öljytuotteista. PVC-ikkunoita voidaan asentaa jopa hoitolaitoksiin, minkä todistaa hygieniapassi. Muovi-ikkunat kestävät äärimmäisetkin lämpötilaerot ja pärjäävät sekä korkeilla että hyvin alhaisillakin lämpötiloilla. Yllä mainittujen etujen lisäksi muovi-ikkunat ovat ulkonäöltään kauniita. Laaja muoto- ja mallivalikoima vastaa jokaisen ostajan ja jopa suunnittelijan tarpeita. Tilaamanne ikunnat voidaan pyynnöstä laminoida puunnäköisiksi tai minkä tahansa värisiksi. Muovi-ikkunat tulevat aina luotettavilla varusteilla, jotka ovat sinkittyä terästä. Varusteet takaavat käyttövarmuutta ja estävät murtoja. Valitsemalla muovi-ikkunat kotiisi saat mukavuutta, kodikkuutta ja kestävyyttä tulevina vuosina.

Meidän ikkunat on monipuolisia, entä sinun ikkunat? ;)