Muovi-ikkunoiden edut


PVC-ikkunoiden asennus on nykyään paras valinta uudisrakentamisessa sekä jo olemassa olevien rakennusten kunnostuksessa. Syynä on niiden erinomaiset käyttöominaisuudet; PVC-ikkunat eivät edellytä erityistä hoitoa, muuta kuin metallivarusteiden (kahvojen, saranoiden) voitelu. PVC-ikkunoita on helppo pestä puhtaiksi, koska ne eivät altistu kosteudelle, eikä tarvitse kyllästää niitä säännöllisesti suojalaastilla, toisin kuin puuikkunoita. Voit helposti pyyhkiä muovi-ikkunoita kostealla liinalla ja olla huoletta siitä, että ikkunanpuolisko turpoaa vedestä ja että joudut jatkossa käyttämään paljon voimaa avataksesi tämän ikkunan. PVC-ikkunat eivät turpoa eivätkä kuihdu, ne eivät muuta muotoaan kosteuden vaikutuksen alla kuten puuikkunat.

Muovi-ikkunoiden kestävyys

Kokeet ovat osoittaneet, että PVC-ikkunat ovat kestäviä, koska PVC-profiili ei menetä käyttöominaisuuksiaan vähintään 40 vuoteen;
VEKA-yhtiön testitulosten mukaan yhtiön valmistamat muovi-ikkunat kestävät 300 000 avaaminen/sulkeminen-syklin 50 kilon kuormituksella, mikä vastaa 140 vuotta normaalikäyttöä. Toisin kuin puu, muovi-ikkunat eivät lahoa eivätkä tuhoudu puuta hävitäävien mikro-organismien toimesta. Lisäksi PVC-ikkunat kestävät ultraviolettisäteilyn ja säilyttävät värinsä auringonvalon vaikutuksen alla.

Etkö vielä uskoo? Lue lisää infoa!
Mikä on pvc ikkunat?

Ensimmäisen kerran muovi-ikkunat asennettiin Saksassa. Nykyäänkin Saksa on johtavassa asennossa ikkunaprofiilien tuotannossa, ja suurin osa maassamme myynnissä olevista ikkunoista on juuri saksalaista alkuperää. Aiemmin käytössä oli kokoprofiileja joista puuttui ilmakammiot. Malliin on siitä lähtien tehty parannuksia ja tämän ansiosta ikkunoilla on nyt erinomainen lämmöneristyskyky. Tämä saadaan aikaan käyttämällä paitsi monikertaisia lämpölasijärjestelmiä myös ilmakammioita profiilissa (kuten tiedetään, ilma on hyvä lämmöneriste). Muovi on täysin turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Se valmistetaan keittosuolasta ja öljytuotteista. PVC-ikkunoita voidaan asentaa jopa hoitolaitoksiin, minkä todistaa hygieniapassi. Muovi-ikkunat kestävät äärimmäisetkin lämpötilaerot ja pärjäävät sekä korkeilla että hyvin alhaisillakin lämpötiloilla. Yllä mainittujen etujen lisäksi muovi-ikkunat ovat ulkonäöltään kauniita. Laaja muoto- ja mallivalikoima vastaa jokaisen ostajan ja jopa suunnittelijan tarpeita. Tilaamanne ikunnat voidaan pyynnöstä laminoida puunnäköisiksi tai minkä tahansa värisiksi. Muovi-ikkunat tulevat aina luotettavilla varusteilla, jotka ovat sinkittyä terästä. Varusteet takaavat käyttövarmuutta ja estävät murtoja. Valitsemalla muovi-ikkunat kotiisi saat mukavuutta, kodikkuutta ja kestävyyttä tulevina vuosina.

Meidän ikkunat on monipuolisia, entä sinun ikkunat? ;)